HTML

Basszásblog

Ez a blog az erotikus basszásról szól. Ez nem kurvázás, nem is faszverés, hanem erotikus basszás.

Friss topikok

Orbán xenofób náci.

2015.11.15. 14:17 trolololol

Figyeljetek gyerekek, nem az a lényeg, hogy mi történt. Megmondom én, mi a helyzet.

- Nincs menekültkérdés. Aki ilyet feltételez, xenofób náci.

http://csepel.info/?p=43822

- Lehet, hogy mégis van menekültkérdés, de a kerítés nem megoldás. Aki szerint igen, az xenofób náci.

http://hvg.hu/itthon/20150924_Europa_nem_ker_orban_keritesebol

- Nincsenek is terroristák a menekültek között. Aki ilyet feltételez, xenofób náci.

http://444.hu/2015/07/20/a-terroristaknak-nem-kell-bevandorlok-koze-vegyulniuk-eleve-itt-elnek-koztunk/

- A bevándorlók szorgalmas emberek, akiktől gazdasági csodát remélünk. Aki máshogy gondolja, xenofób náci.

http://444.hu/2015/09/15/gazdasagi-csodat-hozhatnak-a-menekultek/

- Orbán meg az egész jobboldal xenofób náci.

http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/valaki-valtsa-mar-ki-a-fonok-venyeit-95255

 

Szólj hozzá!

Címkék: a evolúció az minden menekült masszázs menekültek indexnek Orbán Gyurcsány Címke hozzáadása babauszi Orbánabb Legorbánabb

Great job, Germany! (click to enlarge)

2015.09.14. 00:36 trolololol

Szólj hozzá!

Címkék: vicc menekült hímvessző menekültek biokémia indexnek Orbán Magyarország Gyurcsány Hungary szörcsinek basszás Germany babauszi Germoney

Germany & Hungary migration policy (click to enlarge pic)

2015.09.06. 14:31 trolololol

GermanyHungary.jpg_800x800

(Click to enlarge)

2 komment

Címkék: evolúció menekült masszázs hímvessző menekültek biokémia migration migráns Orbán Gyurcsány TROLLOK migránsok Címke hozzáadása babauszi nagyon menekültek rettentően menekültek nigránsok

Hungary's Migration Policy Explained in Pictures!

2015.09.01. 20:13 trolololol

Szólj hozzá!

Konteó

2014.11.03. 09:17 trolololol

A konteók mind baromságok, mert pl. az is konteó, hogy gyíkemberufók irányítják a világot, és az baromság! Ebből látszik, hogy a konteók baromságok!

Most hogy ezt beláttuk, nyilvánvaló, hogy Irakot csak azért támadta meg az USA, mert félt Szaddam tömegpusztító fegyvereitől! A fő-fegyverszakértő David Kelly meg magánéleti problémák miatt lett öngyilkos! Értsétek meg, bármi más az KONTEÓ tehát nem igaz!!!

Meg én a múltkor itt-a-pirosoztam is egy emberrel, és mindig veszítettem, pedig előttem egy ember mindig nyert!!! Az nem lehet, hogy összejátszottak volna, hiszen ha ezt hinném, akkor egy KONTEÓBAN hinnék!!! A KONTEÓK meg mind hülyeségek!!!

Szólj hozzá!

Címkék: a meg evolúció az masszázs hímvessző biokémia anyját konteó Orbán Gyurcsány szörcsinek TROLLOK Címke hozzáadása

Amik Orbán hibái!!!

2014.06.10. 20:43 trolololol

Rossz például, ha idejön egy gumigyár! Hát mi már összeszerelő üzem lettünk! Az indiaiak nálunk dolgoztatnak, nevetséges! A környezetszennyezésről ne is beszéljünk! Orbán, a te hibád!!!

Meg az is rossz, ha nem jön ide gumigyár! Nincs munkalehetőség, pedig megígérték! Dolgoznék, de nem lehet, mert nincs hol! Az ipar a béka segge alatt! Nincs beruházás! Orbán, ez a te hibád!!!

A Fidesz meg akarja menteni a devizahiteleseket!!! Hát kockáztattatok drágáim, nem jött be, ne az én pénzemből! Én megelégedtem azzal a kocsival meg lakással, amit Apu adott, nem kellett több!!! Nektek kellett a medencére meg luxusra, magatokra vessetek!!!

A Fidesz nem akarja megmenteni a devizahiteleseket! Összejátszik a bankokkal! Csakajobbik! Zsidesz! Ha annyira akarták volna, már rég megcsinálták volna! Csak az időt húzzák, előbb-utóbb kifizetik a hitelek nagy részét, amennyit szarakodnak! Abcúg fidesz!!!

Még nagyon sok hibája van a fidesznek, de most ennyi elég!!!

 

 

1 komment

Címkék: pina evolúció fasz szánalmas az minden masszázs banned Orbán Gyurcsány szörcsinek TROLLOK

Ez a bejegyzés címe!

2014.06.06. 22:41 trolololol

Mert köztudott, hogy a dolgok rosszak!

Mert például ha magas a minimálbér, akkor TÖNKREMEGY A KÖNNYŰIPAR!!! Hát fogják már fel bazdmeg, hogy az nem úgy megy, hogy kormányilag azt mondják, hogy ennyit keressen az ember, és annyit fog! Lófasz fogalmuk sincs a piacgazdaságról!!! Idióta marhák, szocialista államosító gecik!!! Le a minimálbérrel!!!

És például az is a baj, hogy ALACSONY A MINIMÁLBÉR!!!! Ilyen ország nincs, hogy a kétkezi melós már csak szarra jó! Dőzsölnek a gazdagok meg a felső tízezer, a kisember meg az árok szélén marad! Nem ezt ígérte az orcsány, persze mit érdekli őket, milliárdos mind!! Fel kéne emelni a minimálbért, de inkább nyomorban tartanak, hogy urizálhassanak!!!

Hát ezért rosszak a dolgok!!!

Szólj hozzá!

Címkék: politika pina igazság hímvessző biokémia világ dolgai Orbán Gyurcsány basszázs TROLLOK Címke hozzáadása dolgok világai

Jé megin bannoltak!!

2014.05.15. 11:12 trolololol

Most éppen a hafr blogon, ahol a hülye agyhalott birka fidióta birkamenetelő átlaghülyemagyar bevett megszólítás, de ha cél nélkül azt mondod, hogy geci, akkor az ótvar bunkóság, ami tolerálhatatlanság!

GECI GECI GECI GECI GECI GECI GECI GECI GECI GECI bazdmeg.

Szólj hozzá!

Címkék: a meg evolúció biokémia anyját TROLLOK VOLTAK

Gyerekvállalás

2013.08.18. 02:26 trolololol

Gyereket nem lehet vállalni ilyen körülmények között, hiszen nincs előttem egy kristálygömb, ami hatvan évre előre megmondja a jövőt, valamint nem nyertem meg a lottót kétszer sem! (egyszer nem volna elég, hiszen még ki akarom élni magam, mielőtt gyereket vállalok)

 

Mert ugye a mai helyzet annyira bizonytalan szemben az utóbbi betonstabil tízezer évvel, hogy így mégse lehet! Felelőtlenség, mert ugye egy gyereknek ha nincs meg MINDENE, akkor jobb egyből vízbe fojtani! Lehet tiltakozna kicsit, de csak mert nem érti meg, hogy NEKI ÍGY NEM JÓ! Ezért aztán célszerűbb létre se hozni, humánusabb, mint sörétespuskával fejbe lőni, miután kijött az anyjából!

 

Ezen kívül túlnépesedés is van, tehát én nem lustaságból vagy a lehetőség hiányából nem vállalok gyereket, hanem mert rettentő tudatos is vagyok, tehát nézzetek fel rám, ti bunkók, akiknek gyereke van, hogy én most érettetek áldozom magam!! Persze annyira bátor azért nem vagyok, hogy egy drasztikus módszerrel eggyel csökkentsem a föld lakóinak a számát, mert én még nem vagyok túl sok a Földnek, de ha lenne egy gyerekem, na az már tényleg túl sok lenne!

 

Kár hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint én, mert akkor eleve most senki nem gondolkodna ezen a problémán, mivel nem is lenne probléma, mivel nem is lenne senki. Akkor aztán hibákat se csinálna senki, tehát minden tökéletes lenne!

1 komment

Címkék: pina gyerek evolúció minden hímvessző biokémia dívány pocaklakó babauszi babamaszi minimanó

A demokrácia

2013.08.16. 18:28 trolololol

A demokrácia nagyon fontos! A demokrácia főleg addig fontos, amíg az nyer, akit én szeretnék. Ha valaki olyan nyer a demokráciában, akit én nem szeretnék, akkor hirtelen a diktatúra már nem is olyan rossz. Viszont ha azt sejtem valakiről, aki demokratikusan került hatalomra, hogy diktatúrát akar (amiről az előbb láttam be, hogy nem is rossz), akkor mégiscsak a demokrácia a jó! Szóval a demokráciát félteni kell a diktátortól, de azért a demokrácia nem való annak a népnek, aki diktátort szavaz meg, szóval a demokratikusan megválasztott diktátort meg kell puccsolni, mert demokrácia kell a népnek akkor is, ha nem.

Szóval ilyen bonyolultul kell gondolkodnom, ahelyett, hogy kimondanám, hogy azt akarom, hogy az enyéim uralkodjanak. Mert azok a másikak, azok kimondják a rohadékok, ezért is szarabbak mint én!


Mert én egy gerinces ember vagyok!

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130816-egyiptomban-meghirdettek-a-harag-napjat.html

2 komment

Címkék: a evolúció demokrácia szánalmas az minden kurva biokémia anyját indexnek TROLLOK

A trollokról

2012.02.10. 01:49 trolololol

A trollok egytől egyig köcsögök, tizenháromévesek, pattanásosak, és prűdek. Ezért velük nem kell foglalkozni. Ez a bejegyzés sem velük foglalkozik, mert engem annyira nem érdekelnek a trollok, hogy hűha.

A trollok azok, akik azt gondolják, hogy csak azért, mert egy nő pénzért kiveri a faszomat, az már mindjárt kurvázás. Hát ez az, kisköcsögök, hogy esse tudjátok, hogy ez nem kurvázás, hanem EROTIKUS BASSZÁS! Fűű de idegesítenek ezek a rohadt trollok, akik ilyeneket mondanak, hogy akkor miért nem mondom el a feleségemnek.  Azért nem, mert szegény csak összezavarodna, és én igazán nagyon szeretem a feleségemet, és ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy időnként más lányokkal kiveretem a faszomat! Mé és akkor mi van? NEM ÉN TEHETEK RÓLA, HANEM A BIOKÉMIA MEG AZ EVOLÚCIÓ, TESSÉKMÁMEGÉRTENI!!! Jön így az evolúció, belesettenkedik az agyamba, és egyszer csak azon kapom magam, hogy már megint pénzért veretem a faszom! És hát akkor már mégse szólhatok, hogy hagyja abba, nemiga'?

Ez az, amit a köcsög trollok nem értenek meg, akik egyébként nem is érdekelnek, és nem is akarok velük foglalkozni! A trollok nagyon kevesen vannak ám, tehát akkor biztosan igazuk sincs semmiben, ezt nem lehet kihangsúlyozni elégszer! Amúgymeg tizenháromévesek, pattanásosak és prűdek!

1 komment

Címkék: evolúció szánalmas masszázs hímvessző biokémia banned indexnek basszázs basszás TROLLOK VOLTAK

Letiltottak a Masszázsblogon

2012.02.10. 01:24 trolololol

Érthetetlenségesség, hiszen arra gondoltam, hogy annyi a közös bennünk, hogy biztosan jól megértjük majd egymást mi Gerinces, Egyenes emberek, akik nem kurvázunk, hanem basszásra járunk! Jujuj, csak Asszony meg ne tudja, mert még a végén moshatom magam a szaros alsógatyámat! Hiába, olyan prűd és buta ez az Asszony, nem értené meg a különbséget a kurvázás és az erotikus basszás közt! Még szerencse, hogy én értem!

1 komment

Címkék: pina is egyéb meg fasz minden kurva masszázs hímvessző ja letiltás banned basszázs basszás

A basszásról

2012.02.09. 22:23 trolololol

Ez a blog a basszásról szól. Nem a kurvázásról, amit tisztességes és gerinces emberhez méltóan elítélek.

Elmentem egy basszőrhöz, és kiverettem a farkamat. Ez nem kurvázás, ez erotikus basszás, aki nem érti a különbséget, az hülye. Azért a feleségemnek nem szóltam, nem akarok most válni miközben a gyerekek érettségiznek. Szerintem minden férfi ilyen, tehát nem kell bűntudatom legyen. A biológia az oka, meg az evolúció, én nem tehetek róla. Természetesen azt hozzá kell még tennem, hogy aki engem szarházinak tart, az bizonyosan egy prűd geci beszari nyuszi, akinek ronda a felesége és rossz a házassága, és úgy szeretne csinálni, mint én, csak nem mer. Más megoldás nincs és nem is lehet.

A basszásblogot olvashatták, köszönöm a figyelmet.

1 komment

Címkék: a is meg fasz szánalmas az kurva masszázs dragon egész hímvessző anyját indexnek basszázs szörcsinek basszás

süti beállítások módosítása