HTML

Basszásblog

Ez a blog az erotikus basszásról szól. Ez nem kurvázás, nem is faszverés, hanem erotikus basszás.

Friss topikok

Ez a bejegyzés címe!

2014.06.06. 22:41 trolololol

Mert köztudott, hogy a dolgok rosszak!

Mert például ha magas a minimálbér, akkor TÖNKREMEGY A KÖNNYŰIPAR!!! Hát fogják már fel bazdmeg, hogy az nem úgy megy, hogy kormányilag azt mondják, hogy ennyit keressen az ember, és annyit fog! Lófasz fogalmuk sincs a piacgazdaságról!!! Idióta marhák, szocialista államosító gecik!!! Le a minimálbérrel!!!

És például az is a baj, hogy ALACSONY A MINIMÁLBÉR!!!! Ilyen ország nincs, hogy a kétkezi melós már csak szarra jó! Dőzsölnek a gazdagok meg a felső tízezer, a kisember meg az árok szélén marad! Nem ezt ígérte az orcsány, persze mit érdekli őket, milliárdos mind!! Fel kéne emelni a minimálbért, de inkább nyomorban tartanak, hogy urizálhassanak!!!

Hát ezért rosszak a dolgok!!!

Szólj hozzá!

Címkék: politika pina igazság hímvessző biokémia világ dolgai Orbán Gyurcsány basszázs TROLLOK Címke hozzáadása dolgok világai

A bejegyzés trackback címe:

https://basszas.blog.hu/api/trackback/id/tr706283369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása