HTML

Basszásblog

Ez a blog az erotikus basszásról szól. Ez nem kurvázás, nem is faszverés, hanem erotikus basszás.

Friss topikok

A trollokról

2012.02.10. 01:49 trolololol

A trollok egytől egyig köcsögök, tizenháromévesek, pattanásosak, és prűdek. Ezért velük nem kell foglalkozni. Ez a bejegyzés sem velük foglalkozik, mert engem annyira nem érdekelnek a trollok, hogy hűha.

A trollok azok, akik azt gondolják, hogy csak azért, mert egy nő pénzért kiveri a faszomat, az már mindjárt kurvázás. Hát ez az, kisköcsögök, hogy esse tudjátok, hogy ez nem kurvázás, hanem EROTIKUS BASSZÁS! Fűű de idegesítenek ezek a rohadt trollok, akik ilyeneket mondanak, hogy akkor miért nem mondom el a feleségemnek.  Azért nem, mert szegény csak összezavarodna, és én igazán nagyon szeretem a feleségemet, és ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy időnként más lányokkal kiveretem a faszomat! Mé és akkor mi van? NEM ÉN TEHETEK RÓLA, HANEM A BIOKÉMIA MEG AZ EVOLÚCIÓ, TESSÉKMÁMEGÉRTENI!!! Jön így az evolúció, belesettenkedik az agyamba, és egyszer csak azon kapom magam, hogy már megint pénzért veretem a faszom! És hát akkor már mégse szólhatok, hogy hagyja abba, nemiga'?

Ez az, amit a köcsög trollok nem értenek meg, akik egyébként nem is érdekelnek, és nem is akarok velük foglalkozni! A trollok nagyon kevesen vannak ám, tehát akkor biztosan igazuk sincs semmiben, ezt nem lehet kihangsúlyozni elégszer! Amúgymeg tizenháromévesek, pattanásosak és prűdek!

1 komment

Címkék: evolúció szánalmas masszázs hímvessző biokémia banned indexnek basszázs basszás TROLLOK VOLTAK

A bejegyzés trackback címe:

https://basszas.blog.hu/api/trackback/id/tr14086177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása