HTML

Basszásblog

Ez a blog az erotikus basszásról szól. Ez nem kurvázás, nem is faszverés, hanem erotikus basszás.

Friss topikok

Amik Orbán hibái!!!

2014.06.10. 20:43 trolololol

Rossz például, ha idejön egy gumigyár! Hát mi már összeszerelő üzem lettünk! Az indiaiak nálunk dolgoztatnak, nevetséges! A környezetszennyezésről ne is beszéljünk! Orbán, a te hibád!!!

Meg az is rossz, ha nem jön ide gumigyár! Nincs munkalehetőség, pedig megígérték! Dolgoznék, de nem lehet, mert nincs hol! Az ipar a béka segge alatt! Nincs beruházás! Orbán, ez a te hibád!!!

A Fidesz meg akarja menteni a devizahiteleseket!!! Hát kockáztattatok drágáim, nem jött be, ne az én pénzemből! Én megelégedtem azzal a kocsival meg lakással, amit Apu adott, nem kellett több!!! Nektek kellett a medencére meg luxusra, magatokra vessetek!!!

A Fidesz nem akarja megmenteni a devizahiteleseket! Összejátszik a bankokkal! Csakajobbik! Zsidesz! Ha annyira akarták volna, már rég megcsinálták volna! Csak az időt húzzák, előbb-utóbb kifizetik a hitelek nagy részét, amennyit szarakodnak! Abcúg fidesz!!!

Még nagyon sok hibája van a fidesznek, de most ennyi elég!!!

 

 

1 komment

Címkék: pina evolúció fasz szánalmas az minden masszázs banned Orbán Gyurcsány szörcsinek TROLLOK

A bejegyzés trackback címe:

https://basszas.blog.hu/api/trackback/id/tr866293958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2014.06.10. 20:44:32

ez egy annyira kibaszott szánalmas blog, hogy magamat elsőzöm!!!
süti beállítások módosítása