HTML

Basszásblog

Ez a blog az erotikus basszásról szól. Ez nem kurvázás, nem is faszverés, hanem erotikus basszás.

Friss topikok

Gyerekvállalás

2013.08.18. 02:26 trolololol

Gyereket nem lehet vállalni ilyen körülmények között, hiszen nincs előttem egy kristálygömb, ami hatvan évre előre megmondja a jövőt, valamint nem nyertem meg a lottót kétszer sem! (egyszer nem volna elég, hiszen még ki akarom élni magam, mielőtt gyereket vállalok)

 

Mert ugye a mai helyzet annyira bizonytalan szemben az utóbbi betonstabil tízezer évvel, hogy így mégse lehet! Felelőtlenség, mert ugye egy gyereknek ha nincs meg MINDENE, akkor jobb egyből vízbe fojtani! Lehet tiltakozna kicsit, de csak mert nem érti meg, hogy NEKI ÍGY NEM JÓ! Ezért aztán célszerűbb létre se hozni, humánusabb, mint sörétespuskával fejbe lőni, miután kijött az anyjából!

 

Ezen kívül túlnépesedés is van, tehát én nem lustaságból vagy a lehetőség hiányából nem vállalok gyereket, hanem mert rettentő tudatos is vagyok, tehát nézzetek fel rám, ti bunkók, akiknek gyereke van, hogy én most érettetek áldozom magam!! Persze annyira bátor azért nem vagyok, hogy egy drasztikus módszerrel eggyel csökkentsem a föld lakóinak a számát, mert én még nem vagyok túl sok a Földnek, de ha lenne egy gyerekem, na az már tényleg túl sok lenne!

 

Kár hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint én, mert akkor eleve most senki nem gondolkodna ezen a problémán, mivel nem is lenne probléma, mivel nem is lenne senki. Akkor aztán hibákat se csinálna senki, tehát minden tökéletes lenne!

1 komment

Címkék: pina gyerek evolúció minden hímvessző biokémia dívány pocaklakó babauszi babamaszi minimanó

A bejegyzés trackback címe:

https://basszas.blog.hu/api/trackback/id/tr685465462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme.Brioche 2015.12.18. 20:05:28

:-DD ilyeneket írhatnál még nagyüzemben, nagyon jók :-D
süti beállítások módosítása